De dames van Noordstar speelden een oefenmatch tegen FC De Kempen. Het werd 4-1 winst.

De meisjes van Noordstar mochten voor de eerste keer voetballen op het A- terrein tegen FC De Kempen.

Noordstar dat met een zeer ruime kern (18 speelsters) aan de wedstrijd begon speelde goed verzorgd voetbal. Beide teams voetbalden in het begin wat kansjes bijeen maar beide keepers pakten alles. Tot in de 8' de bezoekers toch een gaatje vonden en de 0-1 scoorden. De thuisploeg was niet aangeslagen en bleef vlot de bal rondtikken , kreeg nog wat kansjes maar scoren lukte niet. De bezoekers waren blij toen de goedleidende scheidsrechter er na 45' voor de rust blies.

Na de rust pakte Noordstar duidelijk de wedstrijd in handen. De thuisploeg bleef maar drukken en in 51' maakte Lien Barabas de verdiende gelijkmaker. De meisjes van Noordstar grepen nu de bezoekers bij hun keel. Deze kregen de bal niet meer weg achteraan en Ann Heylen maakte er 2-1 van in de 58'. Noordstar nu heer en meester in het spel bleef domineren. In de 76' scoorde Emily Warpy nog de 3-1.

En in de allerlaatste minuut trapte Emily Warpy een vrije trap vanop 20m op doel via de biinenkant van de paal binnen.De bezoekende doelvrouw probeerde dit schot nog te redden maar kon echter de bal pas stoppen net achter de lijn .4-1. Na 90' floot de scheidsrechter een einde aan de match en zo behaalden onze meisjes van Noordstar de wel oververdiende overwinning.

Proficiat aan alle speelsters: deden mee:
Joke Caers, Shauni Bellekens, Stephanie Boudiny, Jasmien Vranckx, Stefhanie Rodriguez Castro, Jill Smeyers,Jenthel Laenen,
Celine Beirinckx, Marthe Hoefnaegels, Evelien Verwerft, Jana Steurs, Ann Heylen, Dagmar S'Jongers, Emily Warpy, Lien Barabas, Emma Vermeulen, Liesbeth Melis en Lies Gevers.